Αγροτικός Συνεταιρισμός για το Ιπποφαές

pelip

 Ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα για το ιπποφαές είναι η <<ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ>> (http://www.pelland.gr/) που ιδρύθηκε το 2010 στην ιστορική περιοχή της Μεσσηνίας.Η κύρια δραστηριότητα του είναι η καλλιέργεια φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών. Αριθμούν περί τα 85 μέλη με συνολικά περίπου 1000 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης ανάμεσα τους και η καλλιέργεια του Ιπποφαούς. Προχωράνε δυναμικά την επέκταση των πωλήσεων. Δημιουργούνε νέα προϊόντα καθώς και εξελίσσονται σε όλα τα στάδια όπως καλλιέργεια, συγκομιδή, φροντίδα φυτών.
Στόχος του Συνεταιρισμού είναι η επεξεργασία της παραγωγής και η τυποποίηση των προϊόντων τους να γίνεται στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού . Όλες οι καλλιέργειες τους είναι βιολογικές και θα πιστοποιηθούν από την TUV Hellas ως το τελικό στάδιο των προϊόντων.
Βρισκόμαστε σε συνεργασία και στηρίζουμε τον αγροτικό συνεταιρισμό <<ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ>> με την σωστή και εξειδικευμένη τεχνική γνώση των γεωπόνων της SymAgro(http://www.symagro.com). Aυτό γίνεται με επιτόπιες επισκέψεις στα χωράφια των μελών του συνεταιρισμού,με συνεχή έλεγχο φυτοπροστασίας,με την προμήθευση πιστοποιημένων δενδρυλλίων ιπποφαούς και με την επιμόρφωση των μελών του με όλες τις κατάλληλες τεχνικές καλλιέργειας.
Ζητήστε μας να σας φέρουμε σε επαφή με τα μέλη του συνεταιρισμού ώστε να σας δώσουν την έμπειρη γνώμη τους πάνω στην καλλιέργεια του ιπποφαούς αλλά και για την εγγραφή σας σαν μέλος του συνεταιρισμού.peilp3

peilp2