Σεμινάρια-Εκπαιδεύσεις

derh 

hmeridesΈνας πολύ καλός τρόπος για να ενημερωθεί κάποιος για την καλλιέργεια του ιπποφαούς είναι να συμμετάσχει σ’ένα ενημερωτικό σεμινάριο ή σε κάποια ημερίδα. Προσοχή όμως εδώ στην επιλογή της εκδήλωσης που θα συμμετάσχετε.Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που διοργανώνουν ημερίδες επί πληρωμής και που δεν έχουν καν την τεχνογνωσία της καλλιέργειας,έχουν απλά αντιγράψει αποσπάσματα του βιβλίου του Γεωπόνου Κάσσανδρου Γάτσιου για το ιπποφαές και στην συνέχεια θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς ενώ πριν 2-3 χρόνια δεν ήξεραν καν τι είναι το Ιπποφαές. Ένας καλός τρόπος για να αναγνωρίσει κάποιος αν ένα σεμινάριο  αξίζει τον κόπο είναι να έχει οργανωθεί από κάποιο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα από την σχολή γεωπονικών επιστημών
Με την εταιρεία SymAgro και τους Γεωπόνους της διοργανώνουμε ενημερωτικά σεμινάρια και ημερίδες για την καλλιέργεια του Ιπποφαούς σε όλη την Ελλάδα.Ταυτόχρονα συμμετέχουμε ανελειπώς στα πιο σημαντικά και έγκριτα σεμινάρια που διοργανώνουν πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και περιφέρειες της χώρας.
Βασικός εκπαιδευτής και συντονιστής των εκπαιδεύσεων αυτών είναι ο συνεργάτης της SymAgro, Γεωπόνος Κάσσανδρος Γάτσιος, ειδικός στις καινοτόμες καλλιέργειες ο οποίος είναι και ο συγγραφέας των μοναδικών βιβλίων στην Ελλάδα για καλλιέργειες όπως το ιπποφαές,το μύρτιλλο,η τρούφα,η ροδιά. Σε συνεργασία πάντα με καταξιωμένους και σε άλλους τομείς του πρωτογενή τομέα επιστήμονες διοργανώνουμε ημερίδες και εκπαιδεύσεις σε όλη την Ελλάδα με μόνο σκοπό την σωστή και έγκριτη ενημέρωση.

Εικόνα0636Tο πανεπιστήμιο του Βόλου και συγκεκριμένα η σχολή γεωπονικών επιστημών είχε μοναδικό ομιλητή για την καλλιέργεια του ιπποφαούς τον συνεργάτη μας Γεωπόνο Κάσσανδρο Γάτσιο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο στο οποίο θα λάβουμε μέρος αλλά και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την οργάνωση ενημερωτικής ημερίδας-εκπαιίδευσης για την καλλιέργεια του ιπποφαούς.

  

Ονοματεπώνυμο

Το email σας

Το τηλέφωνο σας

Επιθυμητός Τόπος Εκπαίδευσης

Πέραν απο εσάς, πόσα άλλα άτομα ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη εκπαίδευση

Επιθυμητή Ημερομηνία Εκπαίδευσης

Επιπλέον δικά σας σχόλια