Ελληνική Κοινότητα για το Ιπποφαές

community

Γίνεται και εσείς μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας για την καλλιέργεια του ιπποφαούς στην Ελλάδα. Ενημερωθείτε με αυτόν τον τρόπο για όλες τις εκδηλώσεις.σεμινάρια,ημερίδες γύρω από το ιπποφαές που γίνονται σε διάφορες πόλεις της χώρας μας. Θα σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό για την πρόοδο στις τεχνικές καλλιέργειας ,καινούργιους και δοκιμασμένους τρόπους προστασίας από εχθρούς αλλά και από αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες.Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με άλλους καλλιεργητές του ιπποφαούς να ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες.
Φυσικά για τους ανθρώπους που θέλουν ΤΩΡΑ να ξεκινήσουν την καλλιέργεια θα υπάρχει ειδική μέριμνα.Θα τους ενημερώνουμε σωστά και υπεύθυνα για όλα τα θετικά της καλλιέργειας του ιπποφαούς αλλά και για τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν αλλά και πώς  να τις αντιμετωπίσουν. Φυσικά όλες οι πληροφορίες θα είναι για όλους ΔΩΡΕΑΝ.
Συμπληρώστε προσεκτικά την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και γίνεται μέλος της κοινότητας για την καλλιέργεια του ιπποφαούς στην Ελλαδά.

 

 

 

apo-to

25-8-12 054

Το ονοματεπώνυμο σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Καλλιεργείτε ήδη ιπποφαές
Ναί

Θέλετε να καλλιεργήσετε ιπποφαές
Ναί

Το μήνυμά σας

ippof (8)